Gratis Intake EMDR

Onderzoek of je deze succesvolle therapie wilt proberen

EMDR is een zeer succesvolle behandeling om nare gebeurtenissen of trauma’s alsnog te verwerken. Zie deze pagina voor uitleg. Ik werk niet met oogbewegingen maar met klikjes op een koptelefoon of oortjes. Dit wordt begeleid met een gesprek waarbij nauwgezet een protocol wordt gevolgd om de behandeling zo effectief mogelijk te maken.

Wil je onderzoeken of dit iets voor jou is? Vraag dan een gratis intake aan. Tijdens de intake vertel je wat je klachten zijn en welke gebeurtenis of periode daaraan vooraf ging.

Ik hecht er erg aan dat mijn cliënten zich bij mij thuis voelen ( al dan niet op een andere locatie) en dat er een “klik” is. Daarom heb ik er een gewoonte van gemaakt een eerste gesprek te hebben waarin we kennismaken, de coachvraag onderzoeken en een begin maken met het coachproces. Ik vertel hoe het proces verloopt en wat je kan verwachten. Dan blijft er nog meer dan genoeg  tijd over om alvast aan het werk te gaan. Wil je om wat voor reden dan ook niet verder dan hoef je de intake niet te betalen. Ook als je wel verder gaat dan is de intake gratis

Vraag hiernaast een gratis EMDR intake aan door het formulier in te vullen.

Lees hier wat mijn Cliënten van de Coaching vonden:
<