Ervaringen van cliënten

Stress

Ik kwam met stressklachten bij Dick terecht.
Dick heeft me geholpen inzicht te krijgen in hoe ik lastige momenten (vooral zakelijk)
aan ging. Door dit inzicht ben ik me bewust geworden van mijn valkuilen. Ik herken ze
nu op tijd en trap er nu (bijna) nooit meer in. Dank je wel Dick!

PieterZelfstandig Ondernemer in de IT

Burnout

Dankzij het coachingstraject met Dick ben ik nu – een aantal maanden nadat ik zwaar overspannen thuis kwam te zitten –  mij meer bewust van mijn valkuilen en uitdagingen, maar zeker ook mijn kwaliteiten. Daarnaast heb ik de rust en de handvatten gevonden om een balans te vinden tussen werk en privé.

NikkyMarketing & Sales Manager

Blokkade

“Dick heeft mij enorm geholpen met het inzicht krijgen in een persoonlijke blokkade  waar ik in mijn werk met regelmaat  tegen aanliep. Zijn eigen ervaringen in management hebben zeer geholpen om te begrijpen waar ik tegenaan liep”

.

EvertWerving, Selectie & bemidding professional

Faalangst

Ik heb erg plezierig samengewerkt met Dick. Door Dicks heldere vraagstelling kwamen we al snel tot de kern van mijn coach-vraag. Daarna konden we door het hanteren van verschillende methodes naast elkaar, goed aan het probleem werken.
De empathische en tegelijk no-nonsense aanpak van Dick sprak me daarbij bijzonder aan.
KeesAdviseur Financiele Dienstverlening

Is dit het wel?

“Ik merkte minder energie te hebben, wederom binnen de school te veel ballen omhoog te houden en een bepaalde twijfel nam toe. Vragen als “Is dit het wel?”, maar ook “Kan ik het wel?” gingen in mij om. In de winter besloot ik zelf op een levenscoach toe te stappen om beter tot mijzelf te komen.Met behulp van deze persoon kwam het plezier, het vertrouwen en de motivatie gaandeweg weer terug.”

Andries

Laagdrempelig kennismaken?

Zet de eerste stap naar herstel

Contactformulier